13.10.2013

Hyvin mennyt estetunti...

Viime viikolla käytiin taas Latva-Kivinimessä tunnilla. Vuorossa oli esteet. Sain Aksun ja Mia Foxin.. Ei taida olla ylläri. Tallille mentiin hyvissä ajoin ja haettiin hepat sisälle ja varustettiin ne. Kentällä mentiin alkuverkkoja sillä välin, kun opettaja rakenteli esteitä. Tähän väliin pitää vähän manata, että olis pitäny kirjottaa tämä postaus heti tunnin jälkeen tai lähi päivinä, koska nyt mulla ei oo harmainta hajuakaan mitä me tehtiin ennen esteitä. Varmasti nosteltiin laukkoja ja ravailtiin.. No, ei voi mitään muuta kuin ottaa opiksi ;)

Esteillä mentiin muutamaa estettä kerrallaan ja lopuksi koko rata. Radalle korkeutta nostettiin mulle ja Mialle 50cm. Meidän tunnilla oli siis mukana vähän vähemmän hypännyt joten esteet olivat aluksi matalia ristikoita. Radalle oli taas tiukka tie joka toi haasteellisuutta, mutta hyvin me siitä selvittiin!
Oon todella tyytyväinen tuntiin! Hypyt sujui hyvin, ei jännitystä, ehkä olis saanu olla hitusen lisää tempoa. Kuvia ei oikein ole, mutta muutama video ja hieno rata piirrustukseni löytyy! :)






Nyt maanantaina onkin koulutunti ja toivoinkin ihan jotain muuta hevosta tunnille. Saa jänskättää, että kenellä meen! Tiistaina on Monnan estevalmennus. Valkkaan menee minä, Milla ja Mia sekä sen kaveri. Tulossa siis niistäkin postauksia!

2 kommenttia:

  1. Missä tää paikka oikein on? Onko ihan niinku ratsastuskoulu vai?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alavallissa ja se on harrastetalli jossa on pienimuotoista tuntitoimintaa :3
      Viikossa n. 40 ratsastajaa

      Poista