8.10.2013

Funny, lovely dog..

Retusta ei oo hetkeen tainnut tulla omaa postausta.. Korjataan asia nyt. 
Retu on pysyny aika hyvin omana ittenään, vaikka asumismuodot ei oo tällä hetkellä ne parhaimmat.. Asutaan siis mieheni A:n kanssa tällä hetkellä eri paikkakunnilla, molemmat omilla vanhemmillaan.
Retu näkee A:ta siis vain viikonloppuisin, joskus pidemmänkin aikaa. Ongelmana tässä on ehkä se, että sillä on eri säännöt meillä ja mieheni porukoilla. Tähän asiaan, kun sais pikaisen korjauksen.. Muuten on koira pian ihan sekaisin.. Ärsyttää omasta ja Retun puolesta. 

Joka tapauksessa käytiin Retun kanssa viime lauantaina A:n porukoilla ollessa, lähimetsässä kävelemässä ja päätin ottaa kameran mukaan. Se olikin ihan kannattavaa, sillä kuvista tuli omasta mielestäni hyviä! Retu oli tuollon tosi rauhallinen ja sain jättää ihan flexinkin maahan ilman, että tarvi pelätä sen Retun jonnekin karkaavan. Se vain istahti tyynesti kalliolle ja meitsi sai räpsiä kuvia! Ehkä Retukin ajatteli, että pitää saada vähän päivitettyä kuvia ;)









Käytiin muutama viikonloppu sitten I.joella mätsäreissä. Porukkaa oli aivan älyttömästi! Pikku koirissa tais osallistujia olla ties kuinka paljon. Mia osallistu Retun kans Junior Handleriin ja ite pikku koiriin.
Luokissa oli sama tuomari. Aikaa tuola kului monta tuntia. Olis pitäny varautua ite vaatetukselta paremmin, edes lapaset olisivat auttaneet paljon.. vähän meinas tulla kylmä. Onneksi otettiin Retulla hurtan talvitoppis mukaan, tuli tarpeeseen. Mutta en lähde mätsäreistä sen enempää selittämään. Pikku koirissa Retu sai sinisen nauhan, mutta ei kuitenkaan kummassakaan luokassa sijoittunut. Harmin paikka, mutta eiköhän se tästä! :)




2 kommenttia: