29.10.2013

Viikko vierähti nopeesti..

Blogi on ollut viikon hiljaiselolla... Nyt tulee pitkästä aikaa postaus. Ensimmäinen viikko Ypäjällä meni todella nopeasti!
Eka viikko meni tutustuen talleihin ja sääntöihin. Yksi kunnollinen tuntikin oli vielä loppu viikosta. Käytiin kavereiden kans kattoos mm. yks estevalkka joka oli ihan mielenkiintoista seurata. Lisäksi salilla on tullu käytyä muutama kerta. Jalat kyllä kiitti..
Ekalla viikolla tuli paljon uutta asiaa, joten se tuntui pidemmältä kuin vain viikolta. Oli kyllä ihanaa päästä viikonlopuksi kotiin.

Tällä viikolla on ollut mm. kengitystä ja päästiin ihan elävältä hevoselta irrottamaan kengät, vuolemaan ne, raspaamaan ja uusi kenkä kiinni. Ihan näin nopeasti selitettynä. Toki katottiin hevosen liikkeitä, kun sitä kävelytettiin käytävällä edes takaisin. Ratsastusta ei oo tällä viikolla ollenkaan. Maanantaina eli eilen saatiin nimikkohevoset. Sain pienen suokkitamman, Vekulin. Löytyy sukupostista, paina vain nimeä ;)
Tänään kävin siihen paremmin tutustumassa harjailun merkeissä. Tosi symppis ja rauhallinen tamma.

Loppu viikosta on mm. kengitystä, valjastamista/ajoa ja perjantaina on varusteopista tentti! Jes jes! Eiköhän siitä läpi päästä! :) Huomenna mennään kattoon tamma-varsanäyttelyä, myöhemmin keskiviikkokisoja (este) ja torstaina käydään kaverin kans ratsastamassa meidän opon hevosia. Jos ehditään niin tarkoituksena olis mennä kattoon sen jälkeen estevalkkua. Salillekin olis kiva päästä joku päivä!

Mutta tälläistä tänne! Kysyä saa jos tulee kysyttävää :)


2 kommenttia:

  1. Kiva postaus, laita tästä Vekulista toki kuvia seuraaviin postauksiin jos saat/voit :) (Ja tietenkin muista kuten kisoista)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti :) Laitan kyllä. Vekulia en nyt talliviikon aikana ehtinyt käydä hoitamassa, mutta eiköhän ens viikolla taas :) Kisoista tulen jatkossa ottamaan kuvia, kunhan aikataulut menee yhteen.

      Poista