2.12.2012

Ekaa kertaa kentällä..

Pihalla oli huimat -10 astetta pakkasta.. mutta mulle selvis päivän aikana, että ulkona on sitäkin kylmempi.

Nukuin siis lauantaina aamulla hienosti pommiin.. tarkoitus oli olla tallilla puol kakstoista.. No.. mä heräsin vasta yhdeltätoista. Edessä oli siis kiireinen vaatteiden vaihto, aamupalan syönti.. niin ja pitäis se Retukin varmaan ehtiä vielä viemään "hoitoon" anoppilaan. En viitti rehata sitä tallille mukaan. Jos sen ottaa kopissaan tallin sisälle se murisee hevosille ja en halua sitä autoonkaan jättää. Tallilla kuiteski menee aina enemmän kuin tunnin verran aikaa.

Olin tallilla n. 12.30 eli tunnin myöhässä. Enpäs.. Milla oli tunnin etuajas : D no hehah!
Se oli jo laittaas Peppiä tallissa, kun mä lähdin hakeen vasta Kessiä tarhasta. Onneksi on pakkasta ja lunta satanu niin pääsee noiden hevostenkin kanssa helpommalla, kun ne ei oo niin törkeen likasia! Vaihdoin Pepin satulasta Kessin satulaan turvajalustimet. Ajatuksena oli kokeilla hypätä noilla tammoilla.

Matka kentälle oli pituudeltaan 2km ja meinas tulla sellanenkin paleltumien multihuipentuma, että huhhhuh!
Mun varpaat ja sormet oli aivan jäässä! Matka kentälle tuntu ajaltaan niin pitkältä, että kävi mielessä jo eksymisen mahdollisuus.. toki kentälle oli niin helpot ohjeet.. mutta kyllä multa se eksyminen olis siltikin onnistunu..



Hevosten omistaja tuli kattoon meidän ratsastusta hetkiksi aikaa ja räpsi siinä samalla muutamia kuvia joka ei haitannut ainakaan mua yhtään! : ) Kessin kanssa sujui ihan hyvin, tosin laukan nostot oli samanlaisia haasteita kuin maastossakin. Nihkeyttä esiinty varsinkin yhdessä kentän kulmassa, kun siitä näki suoraa tarhoille jossa oli muita vieraita hevosia.

Hypättiin heppojen selästä alas ja tehtiin yksi ristikko kentälle..
Noustuamme takas niiden selkään Kessille iski _todellinen_ laiskuus ja tammamaisuus tuli esille. Tämä tamma ei suostunut ottamaan enään askeltakaan eteenpäin.. Ei sitten millään! Kaikkeni annoin ja yritin, mutta ei. Takkusin Kessin kans vaikka kuinka kauan, mutta asia ei miksikään muuttunut. Arvattavissahan on, että myös Peppi ottaa isommista mallia.. Eli enään ei liikkunut sekään.

Noh. jätettiin Kessi sikseen ja keskityttiin Peppiin.. Lopulta Milla hyppäs Pepillä 50cm mikä oli mun mielestä tosi hyvin!



Ens viikolla taas tallille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti