19.12.2012

EP ♥ Studio Elitellä 2

"Sinustako malli?" 2/2

En muista enää tarkkaa päivää, jolloin toiset kuvaukset olivat Studio Elitellä. Päivä oli joko lauantai tai sunnuntai. Kuukausi taisi kuitenkin aika varmasti olla marraskuun loppua.

Edeltävät päivät meni vaatteiden paikkailuun ja ostamiseen. Kuvautan Elite-mallikansion. Siinä on neljä eri osiota. Ensimmäinen on "arkivaatteet" päällä. Toinen urheilukuvat. Kolmas bisneskuvat ja neljäs juhlakuvat. Kävin siispä ostamassa uuden tuulitakin ja tennarit urheiluliikkeestä. Mekon tilasin Nellyltä. Harmaa puku ja valkoinen paita on ostettu H&M:ltä. Näin jälkeenpäin ajateltuna tuli ehkä vähän turhaakin ostettua toi puku.. Olisin voinut laittaa korkeavyötäröisen hameen ja sitten sen valkoisen paidan? No meni jo..

Aamulla oli oikeasti minuuteista kiinni etten myöhästynyt junasta! (kyllä! vaikka en saanut edes meikata niin silti oli aika tiukilla) Ehdin kuitenkin ajoissa ja sain muutaman minuutin junassa hengähtääkin ennen kuin lähdettiin liikkeelle. Matka taittui siis mukavasti pendoliinolla, jälleen. Mutta.. junassa huomasinkin, että mikä jäi. Mun oli tarkoitus ottaa kannettava mukaan, että olis jotain tekemistä. Sepä jäi kämpille eteiseen. Okei, ajattelin positiivisesti. Onneksi ei jäänyt junaliput tai vaikka toi mun vedettävä jätti laukku : D

Matka taittui hyvin ja ei muuta kuin käveleen Punavuoreen. Mua oltiin varoiteltu, että päivä saattaa venähtää pitkäksi. Ja siltä näytti. Porukkaa oli ihan sopivasti paikalla. Ekana sai purkaa omat vaatteensa omalle varatulle rekille. Meikkaaja/stailisti Tiia katsoi jokaiseen asuuni sopivat korut ym. Mulle laitettiin ekat meikit ja hiukset. Eli ihan tuollainen kevyt meikki. Sitten kuviin. Niistä tuli ihan kivan näköisiä. Ihastuin uudestaan tuohon neuleeseen ;)






Kuvausten välillä oli aina pientä odottelua. Vaihdoin toiset vaatteet päälle. Hiukseni laitettiin uudelleen ja meikkiä vähän muuteltiin. Itse en oikein pitänyt noista hiuksista.. näytän pojalta : D No, ompa vähän erilaisia kuvia. Tämän jälkeen oli taas hetki odottelua ja vaatteiden vaihto.


urheilukuvat..




Ja kuvauksiin! Noistakin hiuksista tuli aika jännät. Meikki on vähän vahvempaa. Laitan näitä kuvia vain kaksi tulemaan. Välillä yritin vähän napostella mukaani ottamia eväitä. Myslipatukoita ja tuoremehua sekä rypäleitä.  Välillä tuntu ettei tää päivä lopu koskaan. Noita kuvia otettiin valtavia määriä.



Sitten viimeisiin kuviin! Päivä alkaa olemaan pulkassa ja kellokin oli jo yli viisi. Mulla lähti siis juna takaisin päin kello seiskan jälkeen. Tykkään näistä juhlakuvista ihan älyttömän paljon!! Nää on mun suosikkeja!
Noista hiuksista ja meikistä tuli mahtavat. Osaispa itekin laittaa ne yhtä hyvin. Maksoin kuvat paikan päällä.. hintaa saatte arvata? Maksoin niistä 400€ vähän kivisti.. Varsinkin näin jälkeen päin, kun homma on vähän jäänyt.. Kävellessäni punavuoresta takaisin asemalle oli ihan sairaan kova tuuli ja satoi jotain räpäskää. Asemalla ostin Picnicistä (muistaakseni) jonkun nam nam leivän. Junamatka meni osittain nukkuessa. Kuvaukset kesti reippaan 6 tuntia.











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti