6.12.2012

Ratsastusta itsenäisyyspäivänä..

Tajusin tänään.. ettei Kessi taida toimia kentällä ollenkaan.. Okei, aloitan alusta.

Menin tallille taas Millan kanssa. Milla ratsasti tällä kertaa lv-ruuna Mopolla. Mopo onnistu sitten hajottamaan yhdestä riimunnarusta lukonkin ja lähti aivan onnessaan tallustelemaan pihalla ympäriinsä. Kyllä, varustettiin hevoset ulkona. Tänään oli kuitenkin aika mieluista ratsastaa, kun pakkasta oli vain -9 astetta.

Varattiin edellis päivänä se kenttä meidän käyttöön. Matka sujui muutamaa piruetti pyörähdystä mukaan lukematta ihan hyvin. Pystytettiin muutama pikku este kentälle. Hypättiin takas selkään ja sitten se riemu (ärsytys) vasta repeskin. Homma oli samanlaista kuin viimeksikin. Toki Kessi liikkui edes vähän paremmin.. Mutta, jälleen kerran se toinen heppa kaveri otti Kessistä mallia. Mopo muutti tyyliä ja lähti aina peruuttamaan. Saatiin me muutamat laukat nostettua kentällä. Saavutus sekin. Takaisin tallille päin mentäessä ne kyllä oli reippaita. Mentiin vielä isolle laitsalle ratsastamaan ja siellä hevoset meni hyvin. Otettiin mm. muutamat laukka spurtit ja Kessikin lähti oikein nelistämään.. : D

kuva edellis kerrasta.. silmät kiinni hyvä tulee..


Onko kellään vinkkiä moiseen ärsyttävään tapaa, eli pohkeita antaessa tulee pukitus ja jos käyttää raippaa niin silloin myös? Ei kai sillä nyt joka kerta kentälle mentäessä voi olla joku tamma-ärsytys päivä? Toki sekin voi vaikuttaa, että Kessillä ei ole niitä kenkiä.. Kessi kuitenkin kuuntelee hyvin maastossa ja mm. sillä isolla laitsalla..

Onneksi Kessi ja pari muutakin hevosta saa huomenna vihdoin kengät! Niin ja olen myös huomenna menossa  tallille, toki aamupäivällä ja kengittäjä tulee vasta iltapäivällä. Ajattelin huomenna mennä siihen isolle laitsalle harjoittelemaan Kessin kanssa. Pitää toivota, että siskokin pääsis mukaan : ) Ja huomenna tulee kuvia!

Last christmas..

Ps. kävin mieheni kanssa jouluostoksilla.. siis ostettiin pari lamppua sekä muutama joulukoriste.. Laitan huomenna kuvia, kun lamput saadaan tuonne kattoon (katto on siis normaalia korkeammalla) ja käyn huomenna vielä ostamassa lisää joulukamaa : D


2 kommenttia:

  1. Olisitko halunnut tehdä postauksen, jossa kerrot hieman tarkemmin mistä löysit Kessin, ja kuinka vuokraus alkoi? =) En ainakaan ole huomannut blogissasi kyseistä postausta, ja olisi kiva tietää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi!:) Sellainen on tulossa. Oot aivan oikeassa, ettei sellaista ollut ja enpä sen löytämisestä muutenkaan ole kertonut sen kummenkin.. Enkä myöskään Kessistäkään.

      Poista