26.12.2012

Postausta piiiitkästä aikaa

On ollut hetken hiljaasta ainakin postausten osalta. Viime aikoina on ollut vähän kiireitä, täytyy myöntää.
Ajattelin olevani tänä jouluna ajoissa. Jep, joulukortit tulivat postissa jo joulukuun ajoissa.. mutta lahjojen ostaminen jäi taas muutaman päivän varaan. No, ei siitä enempää : )

Kävimme tallilla viime lauantaina ja sunnutaina. Mukana olivat Minski ja Milla. Pidettiin lauantaina tallilla kolmestaan omat pienet pikkujoulut : D Jokainen osti toisilleen lahjan ja mukana oli vielä pipareita ja mehua. Olin ostanut muutamia köynnöksiä joilla koristeltiin tallia.. niin ja hevosia kuvia varten. Räpsittiin kuvia ja laitettiin hevosille loput varusteet. Ratsastettiiin isolla laitsalla. Vuoroteltiin välillä hevosilla, Minski meni välillä Pepillä ja välillä Kessillä, sama juttu Millalla. Iteppä menin sitte välillä vain Kessillä. Kaikki sujui tosi hyvin kumpanakin päivänä.. : ) Laukat nousi ja Kessikään ei pistänyt juurikaan vastaan. Sunnutaina Milla meni Pepillä ilman satulaa. Pepin satula luisuu tosi paljon eteen.. eikä oo häntäremmiä.

Sunnuntaina löydettiin pieni yllätys vierailija Kessin tarhasta. Yksi varsa oli hyppinyt Kessin tarhaan.. Ilman, että oli saanut lankoja hajotettua. Sielä se juoksenteli aivan onnessaan.

Ainut huonopuoli noilla ratsastastuskerroilla oli se, että pakkasta oli reippaat parikymmentä astetta, joten varpaat oli aivan jäässä. Muut paikat oli lämpimät, paitsi ne varpaat. Ensi kerralla olis tarkoitus, että kokeilen mennä ite yhdellä lämppärillä: Mopolla ja Milla menee Zipolla (pohjoisruotsinhevonen). Minski tietenkin Kessillä.

Tämä oli tälläinen pikainen päivittely kerta.. Kunnon joulupostaus tulossa myöhemmin : )
Niin ja vielä puuttuu 5 lukijaa.. jotta voiraan järjestää arvonta!



Peppi poseeraa



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti