28.12.2012

Vuodelle -13 suunnitelmat & tavoitteet

Postauksen otsikko kertookin jo tulevan tekstin sisällön.

Omat Tavoitteet:

-Syödä terveellisemmin ja hyvin. Mm aamupalassa on parantamisen varaa ja herkuttelu saisi jäädä vähemmälle. Vähennän roskaruoan syömistä. Lisään salaattien ja hedelmien syömistä sekä täysjyvätuotteiden.

-Kunnon parantaminen. Jep, kuntoni on päässyt rapistumaan. Salikorttikin on, mutta siltikään en oo päässyt sinne asti. Eli säännöllinen liikunta tulee mukaan. Tavoitteena on, että liikkuisin ratsastuksen lisäksi aina viikossa vähintään 3 muunakin päivänä. Kävisin edes kerran tai kaksi viikossa salilla. Ja hölkkäilemässä kaks tai kolme kertaa viikossa. 


Tavoitteet Retun kanssa:

-Tottelevaisuuden ja koulutuksen lisääminen. Retu osaa suurin piirtein peruskäskyt: istumisen, tassun antamiset, ylä läpän, maahan menon, paikallaan olon kutakuinkin, vilkuttamisen.. Mm. lelujen antaminen ja seuraaminen kaipaavat lisää harjoitusta. Retu on välillä aika kipakka joten sitä kipakkuutta pitäisi saada kuriin. Retu ei oo iskenyt hampaitaan minnekään minne ei saisi joten siinä oon siihen tooosi tyytyväinen!
Lisäksi se alkaa olemaan jo jonkin verran sisäsiisti.


Tavoitteet Kessin kanssa:

- Suuri määrä tavoitteita. Yksi tavoitteista on Kessin yleiskunnon nostaminen ja sitä myötä seurakisoihin pääseminen. Seurakisoissa kilpailtaisiin este- ja koululuokkia. Esteillä ihan 40-60cm riippuen miten Kessin kunnon kanssa mennään. Tavoitteena olisi myös saada Kessistä rennompi ratsastettava sekä paljon kuuliaisempi. 

-Nauttia elämästä. Haluan ottaa kaiken ilon irti elämästäni. Varsinkin tästä ajasta, kun oon vielä nuori ja kaikin puolin terve. Välillä mietin, että mitä jos olisin vakavasti sairas tai vaikka halvaantunut tai joku läheisistä kuolisi? Ei sitä koskaan tiedä, mitä tapahtuu, kun astuu ulko-ovesta ulos. Siispä, nautitaan elämästä!

-Oma auto. Eli tavoitteenani on säästää omaan autoon kokonaan rahat tai edes käsirahaan.
Ja haaveilen tuosta bemarista. Siksi oma auto, että kulkeminen on paljon helpompaa eikä toisen tarvi aina kulkea pyörällä.


Suunnitelmat: 

-Yksi suurin suunnitelmistani on lähteä takaisin koulun penkille. Eli opiskelemaan, mutta minne? Se on arvoitus. Jos haluan ratsastuksenohjaajaksi, se tietää muuttoa kauemmaksi. Jotta se onnistuisi, myös miehelläni pitäisi olla kyseisellä paikkakunnalla töitä. Myös parturi kampaajaksi opiskelu kiinnostaisi. Se opiskelu tapahtuisi omalla paikkakunnalla.


- Sisustustuotteiden ja astioiden ostelemista aion jatkossakin jatkaa Pentikissä.
Oon kerännyt Sara sarjaa vaikka kuinka paljon. Myös muita astioita ja tuotteita oon mukaani sieltä napannut.
Ja aina olen ollut tyytyväinen ; )


-Haluaisin myös ratsastaa enemmän tuolla lämppäri Mopolla. Se asustaa siis 
Kessin kanssa samalla tallilla ja on myös sama omistajakin. Eipä sielä tallilla muiden hevosia asukaan. Silloin jos sisko ja Milla on tallilla mukana, eikä kumpikaan halua mennä Pepillä niin Mopo siirtyy mun ratsastettavaksi. Mopolla on tosi vaikeasti istuttava ravi ja laukat ei oikein nouse. Niiden treenaamista siis.


-Haluan ehdottomasti käydä ensi vuonna vielä Tiinan tallilla ihan vaan silloin tällöin tunneilla. Oon jäänyt todellakin kaipaamaan Sannan tunteja ja Duze-hevosta joka oli mun supersuosikki! Ikävä on!


Tässä vielä postaukseen sopivaa musiikkia! : )


1 kommentti:

  1. Tosi kivoja tavotteita sulla, ja mulla osa samanlaisia :)
    Käy tsekkaa mun blogi http://www.dream-make-love.blogspot.fi/

    VastaaPoista