19.10.2012

Biafuria, perhettä, kosmetiikkaa.. töitä?

Keskiviikkona lähdin extempore "reissulle" porukoilleni, tietenkin Retu mukanani. Systeri oli miettinyt päänsä puhki kärsimättömänä, että tullaanko vai eikö.. En ollut kertonut, että tullaan. Olin vastannut vain ympäripyöreästi.. Reilua, eikö? Ja kotia palasin vasta niin, että sain haettuani mieheni suoraan töistä eli 23 aikaan. Taas.. kyllä.. taas satoi vettä! Nyt vähän enemmän kuin aikaisemmin. Päivä sielä sujui tosi leppoisasti. Lisäksi sain ihanaa äidin tekemää broilerkastiketta ja riisiä. En ikinä saa kastikkeesta saman makuista kuin se. Tyhmää..
Verestin pikkumuksun muistoja ja tein noilla ihme lasiväreillä kuvan. Omastani tuli aivan surkea. Siskoni teki sen puolet paremmin.


Torstaina mulla oli työhaastattelu Opteamilla. Pääsin sinne töihin. Eli teen sielä vuoroja Pentikin lisäksi. Kiva juttu! Mulla oli muuten ajatuksena osallistua yhdellä Öpillä mörköestekisoihin.. mutta osallistuminen näyttää olevan kiinni siitä, ettei meillä ole sinne kyytiä.. Dääm. Olisin halunnut osallistua, mutta no, ei voi mitään. Huomenna olisi tarkoitus tehdä video siitä kysymyspostauksesta. Saa nähdä minkälainen sekamelska siitä syntyy. Mutta toivon, että se onnistuisi, ettei kaikki lukijat pyörry koneidensa taakse aukaistuaan sen videon.

 


Eilen oli lisäksi ratsastustunti. Opettaja laittoi mulle Biafurin! Biafur on tuollainen oman arvonsa tunteva puoliverinen. Vaihtelua, jes! Tunti ei ollutkaan estetunti, koska näin syyslomalla on paljon vuokrauspäiviä ja myös niitä vuokraajia joten hevoset on ollut kovalla liikunnalla. Näin ollen opettaja päätti pitää koulutunnin. Eikä se mua ainakaa haitannut, vaikka estetuntia kovasti odottelinkin. Tunnilla tavoitteena oli isot ja pyöreät ympyrät sekä tasapaino jota harjoitimme ravailemalla ilman jalustimia. Tämä tuotti Biafurilla vähän hankaluuksia, kun herra omistaa aika ison ravin.. Ainakin omasta mielestäni. Tunti meni aika hyvin, tosin laukka olisi saanut olla suurempaa, kuten opettaja tunnilla huomauttikin sekä olisi pitänyt rohkeammin kokeilla tuota harjoitusravia vaikka tuntuikin, että tipun hetkellä millä hyvänsä. Mukavaa vaihtelua toi sekin, että ratsastimme ilman jalustimia. Sitä tuntuu niin harvoin tunneilla olevan. Tunnilla meitä oli vain 4 joten sai ratsastaa ihan "rauhassa". Tuntui jotenkin oudolta ratsastaa pitkästä aikaa ilman turvaliiviä, jopa hieman turvattomalta : D Sain materiaaliakin pitkästä aikaa tunnilta (kaikki videopätkiä) joten tein niistä yhden "ison" videon. Ilman jalustimia ravailusta ei tullut videota. Pyydän jo etukäteen anteeksi tuosta niin mahtavasta laadusta...

 
 



Oon niin rakastunut.. ripsienpidennyksiin! Toisin sanoen, tekoripsiin. Ne on niin vaivattomat, mutta silti niin hienot. Ainakin mun mielestä. Itellä on lyhkäset ripset, niin senkin takia tykkään käyttää noita.. En kuitenkaan ihan päivittäin.


 
toinen ripsi ei mennyt ihan niiin hyvin paikoilleen..
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti