27.10.2012

Uusia käänteitä.. suunnitelmien muutoksia..

Ei oikein tiedä mistä aloittaisin.. Oon siis saanut Opteamin kautta työtunteja lisää, eli pääsin yhdelle ABC:lle töihin. Käyn siellä 3-4 kertaa viikossa. Lisäksi on vielä Pentikin työpäivät kaks kertaa viikossa. Pentikin toinen työpäivä osuu ainakin tämän kolmen viikon aikana aina torstaille. Torstaisin mulla olisi Tiinan tallilla estetunti. Eli ei auta muu kuin jättää Tiiniksen tunnit väliin. Haluaisin kovasti käydä niillä estetunneilla -ihan missä vaan tallilla-, mutta yleensä niitä järjestetään viikossa vain tiettyinä/tiettynä päivänä.. Ainakin Tiiniksellä on niin. Se ei vain sovi tämän hetkiseen elämääni, en kuitenkaa pysty kovin paljoa työaikojen ja -päivien kanssa pelailemaan.

Tiinan tallilta..


Mulla on tällä hetkellä harkinnan alla yksi uusi vuokrahevos ehdokas lisää!
Tallille jossa tamma -Kessi- asustaa on meiltä matkaa noin 16-17 kilometriä. Tamma on siis rodultaan irlannin cob. Ikää on arviolta 11 vuotta. Ajattelin, että voisin käydä siellä aina, kun olen menossa porukoilleni ja tulossa sieltä.. eli parisen kertaa viikossa -paikka on matkan varrella-.
Tamma on kuulemma todella rauhallinen ratsastettava, eli sen kanssa pärjää yksin maastossa. Toi on hieno juttu, oman maastokammon vuoksi. Se ei ole kuulemma liian tammamainen, eli se tammamaisuus esiintyy lähinnä laiskotteluna. Sillä on myös mahdollista pörheltää kentälläkin.
Tämä tamma kuulostaa niin täydellisesltä! Ensi viikolla on tarkoituksena sitä käydä katsomassa ja kokeilemassa. Tarkoituksena ei ole mennä kisoihin tuolla Kessillä, vaan kerätä ite kokemusta ja harjoittaa kaikkia perusasioita lisää.

Siitä yhdestä vuokrahevosehdokkaasta ei ole sitten sen jälkeen kummemmin kuulunut, kun se kävi sen mun tuntini kattomassa. Olen taas laittanut s.postia, mutta eipä ole vieläkään vastannut.. On se ihmeellistä? No.. antaa asian olla. Kyseinen hevonen saattaa maastossa kuulemma laukatessa lähteä viemään, että se vois olla mulle huono vaihtoehto..

Tuumailin, että voisin käydä moikaamassa sitä russponia joku päivä : ) Onhan se pieni kokoinen, mutta pakko silläkin on jonkun mennä. Kasvaahan se kovaa vauhtia, kun ei kovin vanhakaan oo vielä. Päivää en vielä teille lupaile.




Nyt en oikein tiedä, miten niiden ens viikon kisojen kans oikein käy.. Eilinen tunti meni vähän erilailla kuin alkuperäinen suunnitelma oli.. Ratsastin kuitenkin Öpillä, mutta esteet jäi välistä. Kenttä oli huonossa kunnossa ja tunti oli muutenkin myöhässä varmaan parikymmentä minuuttia. Lisäksi tallin omistaja ei pitänyt tuntia, vaan joku muu.. Tunti meni aivan.. no aivan perseelleen. Tykkäsin Öpistä muuten, mutta se laukannosto ja laukkaaminen!!! Meinasin oikeesti repiä pääni irti. Siis en saanu sitä millään laukkaamaan. Vaikka kuinka annoin kuinka puolipidätteitä ja raippaa niin ei, ei millään. Veikkaan vahvasti, että se johtu huonosta kentästä.. Se siis oli huono. Tulevalla viikolla olis tarkotus mennä sinne maneesiin harjottelemaan jos vain ne kyydit onnistuu.. Saa nähdä miten käy.
Pahoitteluni, ettei mitään kuvia tullut.. Syynä, etten saanut ketään kaveria kuvaamaan ja talli on "harrastetalli" joten siellä ei hirveästi porukkaa ole..

Tiinan tallilta..

Tällästä tällä hetkellä..  Nähtäväksi jää, mihin asiat tästä menee.

Suunnitelmana siis: vuokrahevonen, omien taitojen ja kokemuksien kartuttaminen..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti