16.10.2012

Haluun lisää töitä+vaatteita..

Tällä hetkellä haluan ehdottomasti lisää töitä! Kyllä, luit aivan oikein.. haluan lisää töitä.
Mulla alkaa työt Pentikissä vasta kuun lopussa ja työpäiviä viikossa on näin aluksi vain muutama. Se ei vain oikein riitä. Joku voi miettiä, että miksi ihmeessä otin työpaikan vastaan jos työpäiviä kertyy noin vähän. Syy on se, että se on itelle mieluista työtä ja työntekijät siellä on aivan mahtavia. Olen siis ollut yläasteella siellä työharjoittelussa.. ja nyt "oikeissa" töissä. Mahtavaa! Hyvät puolet siinä on myös ne, että näen porukoita enemmän sekä Retulla on "hoitopaikka".

Niin ja pitää olla töitä, että saa rahaa.. Pitää olla rahaa, että pystyy ostamaan vaatteita ja harrastamaan tuota rakasta harrastusta!

Se tilaamani vaaleanpunainen bilemekko, jonka piti olla kokoa S-M olikin varmaan kokoa XXS-XS, koska se ei mahtunut millään päälleni! Joten palautukseen meni.. harmi, koska se oli todella hieno.
Myös Gina Tricotilta tilaamani vaaleanpunainen neule sekä valkosiniraidallinen paita eivät vastanneet yhtään kuvassa olevia tuotteita. "Vaaleanpunainen neule" olikin räikeän pinkki, joten olisin ollut yksi väri pilkku ja valkosiniraidallinen paita olisi ollut sopiva XL-kokoiselle.. eli oli itselleni liian suuri. Harmitti kyllä, koska odotin niitä innolla.

Laitankin tänne taaaas netistä löytämiäni ihanuus-vaatteita!


Zalando
 
 
 
 H&M

 
 
Seppälä
 

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti