24.10.2012

Harjoituksia Retun kanssa

Päivät ovat menneet tosi nopeesti. Nyt on jo keskiviikko.. tuntui kuin eilen olis ollu vielä sunnuntai.
No anyway, olemme Retun kanssa harjoitelleet perus asioita mm. paikallaan oloa, luoksetuloa sekä pienien "esteiden" hyppimistä sekä muita harjoituksia.. Ja ihan hyvin on mennyt. Olemme ottaneet tavoitteeksi, että vähintään kerran viikossa kävisimme metsälenkillä joka on tosi mieluista Retulle. Saapa samalla itsekin liikuntaa ja metsässä on muutenkin kivempaa juosta kuin suoralla asfaltilla. Metsälenkit ovat pieniä seikkailuja. : ) Pahoittelen, jos videot ovat kovin huonoja..

Vilkuta..
 
 
 Luoksetulo ja pientä ennakointia..
 
Pieni este, iso loikka.. 
 
 
Retulla olisi tällä viikolla taas matolääkkeen aika. Se tietää sitä, että ensi viikolla on aika eläinlääkärille. Retu on ollut pienellä laihiksella, eli kaikkien ylimääräisten namujen antaminen on ollut kiellettyä. Viimeksi eläinlääkäri käynnillä Retulla oli painoa n. neljä kiloa ja silloin jo sanottiin, että se on vähän pentu pyöreä.. Eli ei rasvaisia nameja enää.
 
 
 
 
Edellisenä yönä Retu oksensi.. mutta ei ole mitään tietoa, että miksi. Oksennus oli pelkkää mahanestettä, mutta sitä ei tullut onneksi paljoa. Mieleeni kuitenkin juolahti kasvattajan sanat, että "mahanestettä saattaa oksentaa, jos on nälkä tai ruoka on ns. myöhässä". Olimme kuitenkin antaneet kaikki ruoat ajallaan. Päätin kokeilla ja annoin sille pienen kourallisen nappuloita. Se söi ne kirjaimellisesti suurella ruokahalulla. Päätimme, että annamme aamuisin vähän vähemmän ja illalla vastaavasti vähän enemmän nappuloita. Retuhan saa kolmesti päivässä ruoan.
 
 
 



Jouduin perumaan torstain vakiotuntini Tiinan tallilta, koska työpaikalta tuli kaksi koulutuspäivää ja toinen päivä osuu tietenkin torstaille. Mikä moukan tuuri.. Menen siis perjantaina toiselle tallille ratsastamaan Millan kanssa. Milla menee Vilja-ponilla ja ite ratsastan Öpillä joka on suomenhevonen. En oo ite ratsastanu Öpillä kertaakaan, mutta siskoni on ja se ainakin tykkäs. Tarkoituksena olisi tehdä ainakin muutamia hyppyjä. Ensi viikolla jonnekin maneesille treenaamaan, koska edessä taitaa olla "taas" estekisat.. Osallistun Öpillä. Kisat järjestetään 3.11 Jalasjärvellä, eli kotipaikkakunnallani.

Siskoni ja Öpi

Mutta, mä lähden tarjoilijakoulutukseen.. Palaillaan postauksien merkeissä! xoxoxo- Ansku!



1 kommentti:

  1. vanha blogini ei näytä enää uusimpia postauksia lukuluettelossa, joten jouduin perustamaan uuden blogin. Tervetuloa seuraamaan minun ja nelijalkaisten arkea uudessa osoitteessa!

    http://jennanhevosharraastus.blogspot.fi/2012/10/aloitus.html

    VastaaPoista