1.10.2012

Jännittää vaan vähän

Oikeasti mua jännittää enemmän kuin vähän..Olen jännittäjä.. Mutta eikös pieni jännitys ole vain hyvästä?
Huomenna siis on ne Tiinan tallin omat estekilpailut. Kisaan Ringalla niissä luokat 40cm ja 50cm. Saan serkkunikin ja sen kaverin mukaan.. joten kuvaajakin löytyy. Saanpa vihdoin uusia kuvia!



En ole päivitellyt hetkeen, kun ei ole mitään sen ihmeempää tapahtunutkaan.
Viikonloppuna kävin lauantaina porukoillani. Päivä hurahti siellä kuin siivillä vaan. Alunperin olin suunnitellut, että menisin siskoni kanssa ottamaan "muutamia" luontokuvia, mahdollisesti Retu mukana. Mutta se sitten jotenkin vaan jäi tekemättä. Ensikerralla sitten, lupaan!

Kävin niiden paikkakunnan Agrimarketissa, tarkoituksena oli ostaa ratsastushanskat.. Siellä olikin tapahtunut hanskojen perikato. Oli siellä joitain hanskoja, mutta ei sellaisia kankaisia mitä ite olisin tarvinnut. Yhdet löysin ja tietenkin sitä oli vain koot XS ja L.. Eli jäipä sitten ostamatta. Huomenna suuntaan Minimaniin ->

Retun kanssa on viime päivinä sujunut ihan hyvin. Olemme pidentäneet lenkkejä jo huomattavasti ja hyvin poika jaksaa. Opetin sille eilen uuden tempun, jonka osaa jo melkeinpä täydellisesti. Eli sen, että se istuu takajalkojensa päällä. Kuvaa en valitettavasti vielä saa, koska kuvista ei tule hyviä (johtuu kämpän huonosta valaistuksesta) näin hämärtyessä. Lisäksi harjoitellaan vieläkin paikalla oloa.. Välillä menee hyvin ja välillä ei meinaa sujua millään, varsinkaan jos joutuu odottamaan muka mielestään liian kauan. Mutta kasvaa se ainakin hyvää vauhtia!



Joku päivä olisi tarkoitus mennä ratsastamaan viisi vuotiaalla goltanninrussruuna Romilla. Olen käynyt kerran aikaisemmin jo ratsastamassa sillä, mutta olisi kiva mennä uudelleen. Viimeksi oli vähän rauhaton. Laitan kuvia myöhemmin tulemaan.. kunhan ne joskus siskoltani saisin.

Kysymyspostaus tulee joko huomenna tai keskiviikkona! Joka tapauksessa huomenna pitäisi tulla se postaus niistä kisoista.. Saa nähdä kuinka menee.. Odotattehan jännityksellä?

Löysin netistä aivan ihanan laukun ja paidan! Pakko laittaa kuvat niistä. Laukku sekä paita ja paljon muuta löytyy sivuilta http://www.funkyjunk.fi




3 kommenttia:

  1. hei liityn heti ku mahollista lukiaks ! mutta en nyt voi ku tää ei oikee nyt toimi ):
    käykää liittymässä mun blogiin lukiaks
    http://ninajamustikka.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Kiitos jo etukäteen :)
    Liityin blogisi lukijaksi, mutta en toivo, että ihmiset tulevat mainostamaan blogiaan toisen sivuille :)

    VastaaPoista
  3. Luinkin sivuiltas tuon blogin linkittämisen toisen sivuilla, että asia ok! :)

    VastaaPoista