6.10.2012

Eläinlääkäriä ja käänteitä..

Ongelmia meinasi tulla perjantaina, kun menimme eläinlääkärille.. Siis löytäminen perille tuotti ongelmia.
Muistin osoitteen väärin ja kirosin navigaattorin alinpaan kuoppaa. Jouduin soittamaan 02 02 02 numeropalveluun ja tarkistamaan osoitteen. Löysimme loppuen lopuksi perille ja vielä ajoissa! Pistetään tämä vaikka sen piikkiin, että olen nainen ; ) Eläinlääkärireissu meni kaiken kaikkiaan todella hyvin. Painoa Retulla oli 4,2 eli vähän pulskea.. siis pentupyöreyttä. Siru niskassa toimi ja piikitys meni hyvin. Eikä reagoinut pistokseen lähes millään tavalla, vähän säpsähti. Kaikki asiat ovat kunnossa ja hyvin.

Retu aarteen perässä..


Löysin aivan ihanan paikan, jossa tehdään koirille tuotteita mm. pantoja, valjaita, mantteleita ym. mittatilaustyönä. Tekisi mieli tilata sadetakki tuolla apinat-kankaalla. Mutta taidan odotella, että Retu kasvaa täysiin mittoihinsa, niin ei tule osteltua kovin paljon tuotteita jotka jäävät ajan mittaan pieniksi.
Suosittelen koiranomistajien käyvän sivuilla; Valto-käsintehdyt tuotteet lemmikillesi

Pikkusiskoni tuli yökyläilemään päivällä. Jäi siis koulureissun päätteeksi tänne kaupunkiin, mikä oli mahtava juttu! Kävimme vuokraamassa Filmtownista Karvakamut 3. Ei ollut niin hauska leffa kuin luulin.  Ruokana oli  tänään tulisia kanansiipiä sekä curryriisiä. Nammmm... Oli hyvää!
Tänään vein Mian porukoille. Tämä on jo 3 päivä, kun sataa vettä.. Mutta lempivuodenaikani on silti huolimatta syksy. Matkalla porukoille osa pelloista oli aivan vedenpeitossa.. Syntyi siis uusia "järviä"..
Myös yksi olennainen "iso" tie on suljettu tulvinnan vuoksi. Muistaakseni viime syksy ei ollut aivan näin hurja. Porukoilla Retu leikkiä aivan haltioissaan jalkapallolla. Välillä piti tietenkin vähän haukkua ja muristakin sille.
"Vanha" takki alkaa olla sille jo pieni, joten siirryimme käyttämään tuota talvimanttelia vaikka onkin vähän suurehko.. Ehkä suurempi on parempi kuin pieni.



Ensi viikolla olisi kolmet työhaastattelut. Niitä odotan jo ihan jännityksellä, että kuinka ne menee ja mihin sitä pääsee! Vielä en siis paljasta minne työhaastatteluihin olen menossa.

Retu ja Mäyki juttusilla..


Torstaina oli tarkoitus, että yhden vuokrahevos ehdokkaan omistaja olisi tullut katsomaan tuntiani Tiinan tallille.. Toisin kuitenkin kävi ja olen vähän pettynyt. Ei lähettänyt viestiä pääseekö -vaikka numeron annoin, en kuitenkaan hokannut pyytää sen numeroa- ja nyt ei ole vastannut sähköposteihinkaan. Ei siis jäänyt kovin hyvä mieli. Pientä toivoa kuitenkin herättelen, että ehkä se joskus vastaa tai sitten ei.
Toista vuokrahevos ehdokasta ollaan myymässä puoliksi ja myöhemmin mahdollisesti kokonaan.
Ymmärrän toki, että eihän sille mitään voi. Jää vain itseä harmittamaan. :/ Toivottavasti saa hyvän osa-omistajan. 
Siis etsinnät alkakoon, jälleen. 

Kisoista..




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti