12.10.2012

Lähtölistat julki..

Torstaina oli työhaastattelu josta sitten sain töitä. Eli pääsin Pentikkiin töihin. : ) Sekin hyvä puoli asiassa on, että aina, kun menen töihin voin jättää Retun porukoilleni hoitoon (asuvat siis kyseisellä paikkakunnalla jossa on myös tuleva työpaikkani.) Näin Retua ei siis tarvitse jättää yksin! Mahtavaa!

Mm... nallekarkkeja..



Olin kyseisenä päivänä takaisin kotona vasta puoli viideltä.. joten tuli "vähän" kiire tunnille. Edessä oli vielä vaatteiden vaihto ja ajomatka. Olin tallilla siis kahta minuuttia vaille tasan viisi! Tällä kertaa  ratsastin tunnilla Tarulla. Mahtavaa ratsastaa pitkästä aikaa niin reippaalla hevosella. Tiedän ainakin, että ratsastan mielummin reippaalla hevosella kuin laiskalla sellaisella. Tunti meni todella hyvin. Parannettavaa löytyi ainoastaan melkeinpä siinä, että mun olisi pitänyt katsoa eteenpäin.. Tuo johtui osaksi siitä, että jouduin pidättelemään hevosta aina esteen jälkeen joten eteenpäin katsominen jäi ehkä vähän vähemmälle. Tunnissa oli miinusta ainoastaan se, että hypimme yhtä estettä eri suunnista. Edes kahden esteen sarja olisi ollut kivempi. Toki tunnin tarkoituksena oli suoran tien ja ympyrän ratsastaminen esteen jälkeen. Anteeksi rakkaat  lukijat.. Materiaalia ei tullut tälläkään kertaa.. Syynä oli se, että unohdin ottaa kameran laturin mukaani. Joten en saanut ladattua siihen akkua.

Vuokrahevos ehdokkaan omistajakin tuli tallille katsomaan tuntiani. Olin enemmän kuin iloinen!
Saa nähdä, että kuinka tämä tästä kehittyy.

Tänään lähdin jälleen porukoilleni. Mieheni lähti viettämään mökille miesteniltaa joten päätin lähteä tänne yökyläilemään pitkästä aikaa. Kiva jäädä kerrankin yöksi, ettei heti tarvitse lähteä.
Lisäilen tänne siskoni ottamia kuvia, koska oma kamerani ei ole lähettyvillä, enkä jaksaisi siltikään muokata kuvia taas uudelleen..

Raskaan päivän jälkeen unettaa..


Lähtölistat sunnuntaina oleviin Vaasan estekisoihin julkaistiin vihdoin. Huomasin pienen virheen.. Ratsastusseurakseni on laitettu väärä seura. Mutta ilmoitin siitä eteenpäin.
Kisat alkavat Vaasassa n. kello 13 Olen niiin onnellinen, etten "joudu" olemaan ensimmäinen missään luokassa.. Helpottaa vähän jännitystä.

Luokka 1: Puomi-ristikkoluokka, alkaa klo 13, verryttely maneesissa 12.40
3. Anu N. –Ringa, Sera

Luokka 2: 40–50 cm, 367.2 (A2/A2), alkaa klo 13.50, verryttely maneesissa klo 13.30
10. Anu N. –Ringa, Sera

Jännittää, mutta aika vähän. Kisoihin ei ole ilmoittautunut paljoakaan ratsastajia, joten jännitys on myös sen vuoksi matalalla.. Ainakin vielä. Kisapäivänä varmasti suurempi.
Tykkään ratsastaa Ringalla, vaikka se onkin vähän laiska. Näin jälkeen päin olen ajatellut, että olisi ollut kiva kisata ehkä jollain toisella hevosella.

Vaikka  rakastankin syksyä.. tulee silti välillä kaivattua sitä kesää..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti