4.10.2012

Sekamelskaa tunnilla ja elämässä..

Estetunti koitti jälleeen.. Nyt ei ole kuvamateriaalia saatavilla, pahoittelen.
Olin jo aika aikaisin tallilla. Ringa oli haettu juuri sisään ja pihalla oli satanut vettä.. Ymmärrätte varmaan miltä kimo näyttää sen jälkeen? Ei ainakaan siltä. Ringa liikkui alkutunnista suhkot hyvin. Tunneilla hypimme vain kahta estettä ja tunti oli aivan täynnä joten hyppy kertoja tuli vain muutamia, mikä oli pieni pettymys. Esteillä Ringa alkoi liikkua taas kuin tahmatassu ja laukannostot oli välillä työläitä. Tänään vaikutti muillakin olevan vähän takkuilua tai sekoilua esteillä tai ainakin monella tuli kieltoja ym. : )
Odotan, että ensi tunnilla hypittäisiin enemmän, koska mm. samalla viikolla sunnuntaina on ne Vaasan kilpailut.



Retulla on huomenna varattuna aika eläinlääkärille. Se saa 12 viikkoisten rokotuksen.
Retu on taas kasvanut hurjaa vauhtia. Tuntuu, että välillä tulee sellaisia kasvupyrähdyksiä.
Huomenna lisää eläinlääkärissä käynnistä.



Nyt vaikuttaa siltä, että asiat olis menos parempaan suuntaan, mutta nyt, kun sen mainitsin niin tapahtuu varmasti täyskäännös väärään suuntaan. No pitää toivoa, ettei niin käy.
Siis tällä hetkellä olisi vaihtoehtoina 2 eri hevosta joita voisi vuokrata. Lisäksi ensi viikolla on työhaastattelu ja toisen työpaikan kanssa ollaan miettimässä sopivaa ajankohtaa työhaastattelulle.




Ikäviäkin uutisia mahtuu tähän postaukseen.. Eilen kuulin, että hamsterini lopetettiin.
Maisa oli talvikko. Pienempänä oikea "Lilla My" : D eli pikku myy.. sellainenkin häjyilijä.
Maisalla oli siis suun vieressä pieniä kasvaimia ja sillä ollut flunssa tai joku muu vastaava oli tuhonnut osan aivosoluista.. Eli ei siis ollut mitään perusteltua hyvää syytä pitää noin pientä eläintä hengissä, kerta asia oli mennyt jo noin pahaksi. Maisalla flunssa esiintyi vain aivasteluna.
Jos joku ihmettelee, miksi en ole aikaisemmin Maisasta postannut tai kertonut, johtuu aika pitkälti siitä, että päätin antaa Maisan pikkuveljelleni.
Ja miksi? Ostin Maisan viime vuonna, jolloin opiskelin ja kävin koulussa, eli menin aamulla 8 kouluun ja tulin 21 aikaan kotiin. Maisa sattui olemaan yllättävän sosiaalinen hamsteri joka ei viihtynyt hetkeäkään yksin. Päätin, että antaa Maisan veljelleni. Se sai porukoillani aina huomiota. Eli siellä sen oli parempi : )
Nyt se pitää kuria hamstereiden auringonkukkataivaassa Nipsulle ja Maukalle.
Teen erillisen postauksen noista meidän kaikista jyrsijöistä..

All we needed you..



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti