10.10.2012

Työhaastatteluja + jalka kipua

Koko viikko on ollut täynnä työhaastatteluja! Jokaisena päivänä on ollut yksi. Tänään illalla ja huomenna on vielä yhdet. Eli yhteensä 4 työhaastattelua. Yhden paikan voin jo melkein unohtaa, koska tarjolla oli vain tarvittaessa töihin kutsuttavan työtä ja matka sinne oli aika pitkä.. Saa nähdä miten muiden paikkojen käy ;)

Retu ulkoilemassa lehtien seassa..


Olen kyllä iloinen, siitä yhden vuokrahevos ehdokkaan omistajasta kuului vihdoin! Tai ainakin se vastasi sähköpostiini.. Ja sanoi tulevansa huomenna katsomaan tuntiani :) Jää nähtäväksi. Toivon kuitenkin, että se tulisi. Hevonen vaikuttaa mielenkiintoiselta..Tarjolla on kuitenkin tutullani yksi suokki.. Mutta tämän hetkiseen tilanteeseeni nähden vuokrauskerrat ovat vähän liian hintavia. Hevonen kuitenkin mitä ihanin!

Eilen kävin Latva-Kiviniemen tallilla siskoni kanssa. Siskoni ratsasti Risellä, tinkerillä ja itse ratsastin Plikalla, torinhevosella. Oli ihan kiva tunti. Kentällä oli vähän huono mennä, kun vettä oli satanut useamman päivän.
Plikalla toimi enemmän istunta kuin pohjeavut.. joten se teetti vähän hankaluuksia laukan nostossa. Tämä jäi vähän kaivelemaan joten pitääpäs käydä uudelleen joku kerta. Kiitos kuitenkin tunnin pitäjälle todella mukavasta opetuksesta ja vastaanotosta.


Plika...

Huomasin vain loppu ravailussa, että jälleen kerran oikean puoliseen taka reiteen alkoi sattua. Juuri, kun se oli vähän helpottanut. Siis, kipu alkoi sunnuntai illalla. Maanantai aamuna en pystynyt ylittämään edes koiraportteja enkä pistämään paljoakaan painoa oikean puolisen jalan varaan. En tiedä mistä tämä johtuu, mutta olen yrittänyt sitä jalkaa vain venytellä kaikilla tavoilla. Toivon ettei kipu pahene huomisen tunnin jälkeen jotta pääsen sunnuntaina kisaamaan. Kenelläkään ollut samaa vaivaa? Vinkkejä? :)

Huomenna on vakiotunti Tiinan tallilla. Nyt olen päättänyt tehdä mitä vaan ja yrittää vielä lujemmin, että saan Ringan kuuntelemaan ja laukkamaan kunnolla. Se on huomisen tavoite, koska 14 päivä tällä viikolla on ne Vaasan kisat.

Retu on vihdoin viimein oppinut käskyn..maahan! Tämä on kyllä niin ihmeellistä, että teki mieli oikein juhlistaa asiaa. Jotenkin tuntui, että Retulle maahan meno tuntui todella hankalalta, koska aikaa siihen ainakin kului vaikka kuinka. Nyt on siis hallinnassa; istu, vilkuta, maahan, takatassujen päällä istuminen ja tassun antaminen. Hyvällä mallilla ollaan. Vielä löytyy kuitenkin harjoiteltavaa..

Löysin Retuskalle aivan ihanan takin! Se on tarjouksessa joten hintaa on vain postikuluineen n. 17€
Vai mitä mieltä olette.. olen kahden vaiheilla, että tilatakko vaiko eikö?


Zooplus..


2 kommenttia:

  1. Susta on juuri tehty arvostelu:)

    http://shellfishness.blogspot.fi/2012/10/plokeja.html

    VastaaPoista